Brian Douglas heeft in het najaar van 2012 een jeugdcentrum geopenend voor ongeveer 200 kinderen in Vama. In samenwerking met de gemeente en de school, kan hij gebruik maken van een bestaand gebouw en van de faciliteiten van de school zoals bijvoorbeeld sporttoestellen.

Het is de bedoeling om 2 a 3 avonden in de week voor kinderen en jeugd in de leeftijd van onder de 10 jaar en 10-18 jaar activiteiten te organiseren. Deze kinderen hebben thuis niets, een plek waar ze kunnen spelen, 'extra curricular activities' en sport kunnen doen, is iets waar deze kinderen op dit moment alleen nog maar van kunnen dromen.

Maar ook voor kinderen die niet in armoede leven is deze club goed, het brengt de kinderen samen. Tegen een kleine vergoeding zullen er ook bijv. drinken, snacks en broodjes aangeboden worden, dit helpt om de club draaiende te houden.

Gastsprekers over diverse onderwerpen en een avond voor ouders zijn ook dingen waarmee de club fondsen kan werven. De verwachte maandelijkse kosten (indien electriciteit door de gemeente wordt gedoneerd) voor dit project zijn 25 euro per maand.